kozan.gr: Kόκκινα αβγά διένειμε, το πρωί της Μ. Πέμπτης, η Τροχαία Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Απριλίου 2025
12:14

Έκτακτα μέτρα τροχαίας σχεδιάστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης για τις ημέρες του Πάσχα. Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία Πτολεμαΐδας διένειμε στους διερχόμενους οδηγούς κόκκινα αυγά.

Ένα σχόλιο

  • Πολύ καλή ιδέα, δεν μπορώ να πω.. Στο μεταξύ, η ουρά των αυτοκινήτων είχε φτάσει μέχρι το υδραγωγείο, αλλά οκ.. Χαλάλι… Χαχαχαχχα Καλό Πάσχα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος