Οι πράξεις αγάπης στο ΓΝ Πτολεμαΐδας συνεχίζονται

18 Απριλίου 2025
10:13
Κανένα σχόλιο
Οι πράξεις αγάπης στο ΓΝ Πτολεμαΐδας συνεχίζονται
To επισκέφθηκαν ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Μπίγγας Στέφανος, η Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Κάτσιου Αικατερίνη και ο αντιδήμαρχος κοινοτήτων και λαϊκών αγορών κ. Χατζηιωαννιδης Χρήστος όπου μας πρόσφεραν τσουρέκια για τους ασθενείς.
Τα ΚΗΦΗ του Δήμου Εορδαιας προσέφεραν λαμπάδες για τους ασθενείς της ογκολογικής κλινικής.
Η διαδικτυακή ομάδα «Γυναίκες της Πτολεμαΐδας» και ο Σύλλογος Αποκλειστικών Νοσοκόμων Πτολεμαΐδας προσέφεραν λαμπάδες, αυγά και εικόνες της Ανάστασης του Κυρίου για τους ασθενείς.
Το κηροπλαστειο Σάκκος Κοσμάς, λαμπάδες για την Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγ. Σάββα του Νοσοκομείου και παιδικά πασχαλινά κεριά για τους μικρούς ασθενείς της παιδιατρικής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι