Το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας ανοίγει τις πόρτες του, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

28 Σεπτεμβρίου 2017
19:03
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρει η μουσική και η μουσική εκπαίδευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 11.30 – 14.00.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνουν:

– δοκιμαστικά μαθήματα οργάνων
– ενημέρωση για όλα τα μουσικά όργανα του Ωδείου
– Συναντήσεις γνωριμίας με τους καθηγητές του
– παρουσίαση του προγράμματος Σπουδών του Ωδείου
– Ανοικτή πρόβα ορχήστρας ConBrio junior
– Παρουσίαση μουσικών συνόλων
– Μουσικά παιχνίδια για παιδιά 4-6 ετών

Η δράση απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του ωδείου ανεξάρτητα από την ηλικία τους και ιδιαιτέρως όσα παιδιά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη με ποιο όργανο θα ήθελαν να ασχοληθούν,
Θα προηγηθεί αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σας περιμένουμε!

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.