Αιανή: Παρατείνεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017 η έκθεση των έργων του θερινού Εικαστικού Εργαστηρίου «Με αφορμή το παρελθόν: Σύγχρονα έργα σε ιστορικούς τόπους»

29 Σεπτεμβρίου 2017
15:09
Κανένα σχόλιο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το κοινό πως παρατείνεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017 η έκθεση των έργων του θερινού Εικαστικού Εργαστηρίου «Με αφορμή το παρελθόν: Σύγχρονα έργα σε ιστορικούς τόπους».

Το Εικαστικό Εργαστήρι πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2017 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Φλώρινας.

Το ειδικό θέμα που επιλέχθηκε για το εικαστικό εργαστήριο του 2017 είναι οι «Ζωντανοί οργανισμοί». Στην έκθεση παρουσιάζονται ψηφιακά εικαστικά έργα (βίντεο και φωτογραφίες) που αποτυπώνουν την πανίδα στην περιοχή της Αιανής, χαρτογραφώντας τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα και προβάλλοντας την ιστορική διάσταση του θέματος, όπως αυτή προκύπτει από τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Έλενα Εφέογλου, Ρομάν Ζουέβ, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Ίρις Κολλιδά, Γεωργία Κόντου, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Μαρία Λαγού, Αριάδνη Πεδιωτάκη, Δανάη Σικινιώτη, Αγγελίνα Τσουμάνη

Επιμέλεια Έκθεσης: Ζωή Γοδόση, Έλενα Εφέογλου.

Στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης έργα του παιδικού εργαστηρίου ψηφιδωτού με υπεύθυνο τον Γρηγόρη Τζιαναμπέτη και συμμετέχοντες τους: Άννα Κουτσώνα, Ελένη Μαυροδήμου, Λάζαρο Πενογλίδη Παναγιώτα Πήχα, Αθανασία Τσίγγανα, Κωνσταντίνο Τσίγγανα.


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.