kozan.gr: Εγκρίθηκε, με ημερομηνία 25/4/2025, η λύση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗ»

26 Απριλίου 2025
15:57
Κανένα σχόλιο

Εγκρίθηκε, με ημερομηνία 25/4/2025, η λύση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗ».  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, την 25/04/2025 καταχωρήθηκε  στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), η  απόφαση της Υπηρεσίας ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Κοζάνης με την οποία εγκρίθηκε η λύση της εταιρείας, η έναρξη της εκκαθάρισης αυτής και ο διορισμός του ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ  ως εκκαθαριστή σύμφωνα με το από 15/04/2025 Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι