Kozan.gr: Η ζεστή Κυριακάτικη αγκαλιά της Στυλιανής Παπουλίδου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης (Βίντεο)

27 Απριλίου 2025
12:04

 

Μια απρόσμενη εικόνα αντίκρισαν σήμερα (27/4) το πρωί περαστικοί στον κεντρικό πεζόδρομο της  Κοζάνης. Η Στυλιανή Παπουλίδου  απο την Πτολεμαΐδα, που ζει  στη Θεσσαλονίκη,  στεκόταν ήσυχα μπροστά από το “ρολόι” της Κοζάνης, κρατώντας ένα χειρόγραφο χαρτί που έγραφε:”Αν έχεις περάσει κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη, αγκάλιασέ με.”

 

Χωρίς φωνές, χωρίς μουσικές, μόνο με ένα κομμάτι χαρτί και μια μεγάλη καρδιά, η Στυλιανή μετέφερε ένα βαθύ κι ανθρώπινο μήνυμα: την ανάγκη για κατανόηση, αποδοχή και στήριξη σε όσους αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής ψυχικές δυσκολίες.

Πολλοί περαστικοί κοντοστάθηκαν, μερικοί χαμογέλασαν συγκινημένοι, ενώ άλλοι πλησίασαν και την αγκάλιασαν. Δείτε τι μας είπε:

5 σχόλια

  • Πολλοί θα ήθελαν να σε αγκαλιάσουν σε αυτήν την πόλη που υποφέρει όσο καμμια άλλη αλλά στην μικρή κοινωνία που ζούμε ο κόσμος είναι κομπλεξαρισμενος και φοβισμένος τι θα πει ο γείτονας επίσης η εμφυτη ειρωνική διαθεση των ντόπιων σε αυτήν την πόλη αποτρέπει τέτοιου είδους παρορμησεις ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι