Πύργοι Εορδαίας, 81 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του χωριού από τα στρατεύματα κατοχής και τον τραγικό θάνατο 318 αθώων ψυχών. Τίμησαν το πρωί της Κυριακής 4/5 τη μνήμη των θυμάτων (Φωτογραφίες)

4 Μαΐου 2025
13:50
Κανένα σχόλιο
Πύργοι Εορδαίας, 81 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του χωριού από τα στρατεύματα κατοχής και τον τραγικό θάνατο 318 αθώων ψυχών. Τιμήθηκε η μνήμη των θυμάτων, μεταξύ των οποίων πολλά μικρά παιδιά και βρέφη, σ’ ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έχει γραφτεί στην μαρτυρική ιστορία του τόπου μας.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι