Πτολεμαϊδα: Εναρκτήρια παρουσίαση του Ενιαίου Κοινωνικού Δικτύου  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου

5 Μαΐου 2025
11:35
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην εναρκτήρια παρουσίαση του Ενιαίου Κοινωνικού Δικτύου  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 και ώρα 10:30 π.μ.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Αναβάθμιση και Διεύρυνση των Κοινωνικών και Προνοιακών Υπηρεσιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πολίτες της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα αναλυθούν οι στόχοι, οι λειτουργίες και τα οφέλη του νέου Ενιαίου Κοινωνικού Δικτύου, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα συμβάλει στην αναβάθμιση του κοινωνικού ιστού της Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα σχόλιο

  • Δυστυχώς η ακατάλληλη ώρα, θέτει εκτός ενημέρωσης και συμμετοχής όλους τους εργαζόμενους..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι