Συνεχίζεται με μεγάλη προσέλευση η θεματική έκθεση αφιερωμένη στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας, η οποία φιλοξενείται στην αίθουσα του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

16 Μαΐου 2025
12:08
Κανένα σχόλιο

Η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ανακοινώνει ότι συνεχίζεται με μεγάλη προσέλευση η θεματική έκθεση αφιερωμένη στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας, η οποία φιλοξενείται στην αίθουσα του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας.

Η έκθεση παρουσιάζει εικόνες μεταβυζαντινής τέχνης από τον 16ο έως και τον 20ό αιώνα, που προέρχονται από ενορίες της Φλώρινας, των Πρεσπών, της Πτολεμαΐδας και του Αμυνταίου, που θησαυρίζονται στους Ιερούς Ναούς μας. Η συγκεκριμένη προσπάθεια αποτελεί καρπό συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως, του Δήμου Εορδαίας και του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, με στόχο την ανάδειξη της Παναγίας ως προτύπου Γυναίκας και Μητέρας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 25 Μαΐου 2025.

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη έως Σάββατο: 18:00 – 21:00

Κυριακή: 11:00 – 13:00

Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι