4 μετάλλια από 5 αθλητές, που συμμετείχαν στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 Greece Open, ο τελικός απολογισμός για τον Σπάρτακο Κοζάνης

26 Μαΐου 2025
13:40
Κανένα σχόλιο
Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του Σπάρτακου Κοζάνης στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 Greece Open που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης το τετραήμερο από 22 έως και 25 Μαΐου. Οι 5 αθλητές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα κατάφεραν να κατακτήσουν 4 χάλκινα μετάλλια με πάρα πολύ καλή αγωνιστική απόδοση κερδίζοντας αθλητές υψηλού επιπέδου με φοβερούς αγώνες. Για την ιστορία στο πρωτάθλημα πηραν μέρος 900 αθλητές απο 39 χώρες και ανάμεσα τους αθλητές με Ολυμπιακός και παγκόσμιες κατακτήσεις. Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:
Κάστα Αγνή, Κάστα Παναγιώτα, Κωνσταντινιδου Ελένη και Νικολαΐδης Απόστολος. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο πρωταθλητής του συλλόγου μας Τσιαούσης Μάριος ο οποίος παράλληλα υπηρετεί και την στρατιωτική του θητεία.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι