Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαΐου 2025 στην Κοινότητα Άνω Κώμης (Φωτογραφίες)

26 Μαΐου 2025
15:29
Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαΐου 2025 στην Κοινότητα της Άνω Κώμης του Δήμου Κοζάνης, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη, του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Κώστα Βόμβα, του Αντιδημάρχου Ελίμειας – Αιανής Ζήση Στημονιάρη, του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Παναγιώτη Ματιάκη, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιώργου Τζίτζικα, του Προέδρου της Κοινότητας Δημήτρη Κορκίδα και του Τοπικού Συμβούλου Τάσου Ματιάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής (δρόμος Μηλιά-Κερασιά και Κήπος-Γέφυρα Ρυμνίου), τα έργα αναδασμού καθώς και ζητήματα που αφορούν άμεσα την καθημερινότητα του χωριού, όπως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

3 σχόλια

  • Εγώ δεν έχω καταλάβει είμαστε ο μοναδικός δήμος που για δήμαρχο έχουμε τον περιφερειάρχη.Ρε τη ψηφίσαμε πάλη.Ο ποίο άσχετος καλά για τον βόμβα δεν υπάρχουν λόγια έχει καταντήσει η αρκούδα με το τεφη του Κοκαλιάρη,ρε Κωστάκη το έμαθες καλά το ποίημα θα θα θα θα θα θα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι