Πτολεμαίδα: Επισήμανση αναγνώστη στο kozan.gr (Φωτογραφία)

2 Ιουνίου 2025
07:01

 

Αυτό το κουτί με ανοιχτή πόρτα και εκτεθειμένα καλώδια/ηλεκτρολογικό μετρητή στο εσωτερικό του. βρίσκεται στο παρκάκι απέναντι από την είσοδο του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαίδας  με σοβαρή φθορά και πιθανό κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, ειδικά για παιδιά. Ας μεριμνήσει κάποιος η φωτογραφία είναι σημερινή (2/6) πρωινή.

Ένα σχόλιο

  • Δεν τους ενδιαφέρει! Αυτό δεν είναι νέο. Έχει πάνω από 10 χρόνια για να σαπίσει έτσι. Δεν το βλέπουν; Όλοι εκεί παρκάρουν για να πάνε στο δημαρχείο…. Όλα στον αυτόματο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι