kozan.gr: Περιοχή Δήμου Σερβίων: Κορμοράνοι, αργυροπελεκάνοι και πελαργοί σε τσιμπούσι δίπλα στα κλήματα στον Αμπελώνα Μπελίδη (Bίντεο)

5 Ιουνίου 2025
12:07
Κανένα σχόλιο

Μια ξεχωριστή εικόνα ζωής και φυσικής αρμονίας ξεδιπλώθηκε στον Αμπελώνα Μπελίδη, δίπλα στην πανέμορφη λίμνη του Πολυφύτου. Εκεί όπου οι άνθρωποι καλλιεργούν με κόπο και μεράκι τα κλήματά τους. Στο βιντεάκι που παρουσιάζουμε, φαίνονται δεκάδες κορμοράνοι, αργυροπελεκάνοι και πελαργοί να βουτούν στα καταγάλανα νερά, αναζητώντας τροφή, μόλις λίγα μέτρα από τον αμπελώνα. Ένα μοναδικό θέαμα που αναδεικνύει το τεράστιο οικολογικό πλούτο της περιοχής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι