Kozan.gr: Παρέμβαση Δημοτικής Αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου Κοζάνης για αδέσποτα στον Δημοτικό Κήπο – Περισυλλογή ενός ζώου (Φωτογραφίες)

10 Ιουνίου 2025
21:22

Μετά από ειδοποίηση – παράπονα πολιτών στην αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουνίου 2025, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη παρέμβαση στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων. Στο σημείο έσπευσε η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο του Δήμου που είναι αρμόδιο για τη διαχείριση αδέσποτων. Από τον χώρο περισυνέλεξαν μια αδέσποτη σκυλίτσα, τα οποία και μεταφέρθηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες στο Καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης.

Η παρέμβαση έγινε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, ενώ πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών.

30 σχόλια

  • Και σε αυτό σόου ρε Κοκκαλιάρη ;;;
    Να φωνάξουμε τα μέσα να κάνουμε χαμούλη!!
    Μας περνάνε για χαζούς,τέλος
    Αύριο το πρωίθα βγει δελτίο τύπου πανηγυρικό
    Χαχαχαχαχα
    Για γέλια και για κλάματα η φάση

  • Θέλουμε κι από τό υπερσύγχρονο καταφύγιο σας που θα μεταφερθούν τα σκυλιά φωτογραφίες!!!!
    Είμαστε κι εμείς που είμαστε με τα σκυλιά!!! Ελπίζω να πήρατε και την μάνα που κυκλοφορεί εκεί κάτω με τα δύο κουτάβια!!!! Γεννάει και ξαναγενναει!!!Δεν πιστεύω να περιμένετε από τους εθελοντές να την κουβαλήσουν???Με τέτοιο συνεργείο εξειδικευμένο??!!

    • Αν είστε και εσείς που είστε με τα αδέσποτα τότε να τα πάρετε σπίτια σάς αντε γιατί το έχετε παρακάνει εσείς ή δήθεν η φιλόζωοι…

      • Στα σπίτια σας να πάρετε εσείς ο έναν τον άλλον εσείς οι απολίτιστοι βάρβαροι και να κλειστείτε εκεί να ησυχάσουμε. Είσαι εκτός θέματος πάλι. Πού μου ήρθατε στην πόλη και ξεχάσατε ότι κοιμοσασταν με τά ζά στους στάβλους στα χωριά σας και σας ενοχλούν τώρα επειδή σας θυμίζουν την καταγωγή σας. Πήγαινε σε ειδικό έχεις εμμονή

  • Στην περιοχή υπάρχει πολυμελής αγέλη, που γίνεται έντονα ακουστή μετά τα μεσάνυχτα. Με το καλό να μαζέψουν και κανένα ακόμα. Αλλά πώς ξέρουμε ότι μάζεψαν τα φασαριόζικα;

    • Γιατί σας πειραζει που δεν σας αφήνουν να μπαινοβγαινετε με τα μηχανάκια σας?Μια χαρά κάνουν και κάθονται στην πλατεία για να μπορούν να τρέχουν τα παιδιά μας και όχι εσείς.

  • Μας έχετε ζαλίσει με αυτά τα σκυλιά Μπέο δήμαρχο θέλετε άιντε μας έχετε πριξει οι φιλοζωοι φοβάται ο κόσμος να περπατήσει με τα παιδιά του έξω ……. έχουν γίνει τόσα περιστατικά……..τι θέλετε πάτε βρείτε χορηγούς οι φιλοζωοι και μαζέψτε τα εσείς και φτιάξτε ένα ιδιωτικό χώρο να περνάτε την ώρα σας εκεί που θέλετε κμας ζαλίζεται άιντε μπράβο

    • Εσύ παίζει να έχεις IQ ( Άι Κιου) ραδικιού. Ανάθεμα κι αν κατάλαβες τίποτα από την όλη υπόθεση,παρτακια. Βάλε το όνομα σου για να σε περιποιηθουμε με το νόμο. Τέτοιοι συκοφάντες κατά των σκυλιών και κατά όσων προσπαθούν για το καλύτερο και για αυτά και για την κοινωνία,μόνο με τον νόμο καταλαβαίνετε 🥶😠

      • Το χει γράψει και με το όνομα του και εξω σε κάθε ανάρτηση. Τόσο τον κόβει, δεν καταλαβαίνει τι γράφει και τι ακριβώς πράξης υποστηρίζει, νομίζει ότι είναι καλή ιδέα και το γράφει παντού επώνυμο.

          • Ρίξε μία στα εξωτερικά σχόλια σε κάθε σχετική με σκυλιά (κάποιες φορές και άσχετη) ανάρτηση κάθε τοπικού μέσου. Δημόσια και επώνυμα τα γράφει. Εγώ τους κοιτάω έναν έναν τι γράφουν για να ξέρω ακριβώς σε ποιους πρέπει να κόψω τις καλημέρες και ποιους πρέπει να αποφεύγω στην πόλη για να προστατεύω τον εαυτό μου από την κακία τους.

    • Τώρα θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ανάμεσα στις λακκούβες τα σπασμένο πεζοδρόμια στις μπουλντόζες τους ανύπαρκτους δρόμους στους διαλυμένους χώρους πρασίνου στα ποδήλατα στα αυτοκινητάκια τους κακούς οδηγούς τα ανύπαρκτα πάρκινγκ στα κακοφτιαγμενα γκαλντερίμια της σκ’ρκας την έλλειψη οξυγόνου. Ε ναι τώρα θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ανέβηκε η ποιότητα ζωής βρε παιδί μου.

  • Καλώς έγινε η επιχείρηση και ελπίζω να εγινε με τη δέουσα ευαισθησία. Και εγώ θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το εξειδικευμένο προσωπικό γιατί ξέρω ότι δεν έχετε στο δήμο. Περιμένουμε ενημέρωση για την τύχη των σκυλιών, για την προώθηση υιοθεσίας τους, για τη φροντίδα τους για ιατρικό έλεγχο για να δούμε την επιθετικότητα τους και όλα τα προβλεπόμενα για την ευζωία και των ανθρώπων και των ζώων.

  • Απαίσια σχόλια από απαίσια δίποδα, κάνουν εμφανή τα αίτια του προβλήματος…
    Τα αδέσποτα ΔΕΝ φύτρωσαν στα δέντρα, ΔΕΝ έπεσαν από τον ουρανό, ΔΕΝ τα έφεραν εξωγήινοι εκεί…
    Τα αδέσποτα τα δημιουργεί ο άνθρωπος. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
    Τα ίδια τα ζώα ΔΕΝ θέλουν να είναι αδέσποτα. ΔΕΝ ευθύνονται αυτά για αυτή την κατάσταση.
    Ψάξτε τους φταίχτες στους καθρέφτες σας.. σε συγγενείς, φίλους, γνωστούς που δεν στειρώνουν.. που πετάνε τα κατοικίδια και τα μωρά τους στο δρόμο, αδιαφορώντας τόσο για εκείνα όσο και για τους ανθρώπους!
    Όσο δεν μιλάτε, δεν καταγγέλλετε, δεν ενδιαφέρεστε για τίποτα.. αυτή θα είναι η κατάσταση! Και όσα αδέσποτα και αν μαζευτούν και φυλακιστούν, σε μια βδομάδα θα έχουν εμφανιστεί άλλα τόσα. Δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση είναι να ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά φαντάζει απίθανο αν κρίνω από τα γραφόμενά σας.
    Μάθετε να είστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ. Να είστε Άνθρωποι.
    Στειρώστε, φιλοξενήστε, υιοθετήστε κανένα ζώο, να ξεμαυρίσει η ψυχή σας λίγο.
    Και μάθετε πως όσο δικαίωμα έχετε εσείς να υπάρχετε και να κυκλοφορείτε έξω ελεύθεροι και να φωνάζετε/ κορνάρετε/ τραγουδάτε.. ακριβώς το ίδιο δικαίωμα έχουν τα ζώα.. να υπάρχουν, να κυκλοφορούν, να μιλάνε τη γλώσσα τους -είτε κελαηδάνε, είτε γαβγίζουν, είτε νιαουρίζουν…
    Γιατί η Γη δεν ανήκει μόνο σε ένα είδος, στο κομπλεξικό ανθρώπινο. ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ.

      • Ακριβώς!! Δείχνει τον καλό και ευσυνείδητο άνθρωπο που είναι!! Μα είστε εντελώς μονοκύτταροι οργανισμοί όσοι μισείτε τα ζώα; Δεν καταλαβαίνετε ότι καίγεστε με το που ανοίγετε το στόμα σας;; Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και λουφάξτε στις τρύπες σας να μη γίνεστε ρεζίλι!!

  • Καλή κίνηση, έχουν γίνει διάφορα περιστατικά σε πάρκο και στρατιωτικό γήπεδο. Κάντε και μια βόλτα από περιοχή Ξενία, έχει καμία δεκαριά που περιφέρονται….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι