Ολοένα και δυνατότερο γίνεται το αίτημα της κοινωνίας για την σύγκληση και την ενότητα Αριστερών και Προοδευτικών δυνάμεων για να ανατραπεί η καταστρεπτική πολιτική της δεξιάς.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κοζάνης ακούει το αίτημα αυτό και συμβάλλει στον διάλογο, για να ενισχυθεί η προσπάθεια για μια προοδευτική διακυβέρνηση
προσανατολισμένη στις ανάγκες των πολλών, για μια πολιτική πρόταση με όραμα για να επανέλθει η ελπίδα στη χώρα.
Σας περιμένουμε στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση ” Για μια Προοδευτική Ελλάδα : Προκλήσεις- Προτάσεις”
Την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Κοβεντάρειο κτήριο ( Χαρισίου Μούκα κ Κοβεντάρων, πεζόδρομος Κοζάνης)
Ομιλητές :
Γεροβασίλη Όλγα, Δ Αντιπρόεδρος ΒτΕ, Βουλευτής Άρτας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Ράπτης Νίκος, Συμπρόεδρος Κόσμος – Πράσινη Συμφωνία
Σαουλίδης Αντώνης, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Τζανακόπουλος Δημήτρης, βουλευτής Ά Αθήνας Νέα Αριστερά
Αυτή και αν είναι πρόοδος! Τώρα σωθήκαμε με όλους αυτούς τους εγκεφάλους της αριστεράς μαζεμένους. Δεν θα μείνει παραμύθι που να μην το ακούσουμε.
Ποιανής “αριστεράς”; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι αυτοί δεκανίκια του μητσοτάκη είναι.