kozan.gr: Λόγω των γεγονότων στην Μέση Ανατολή η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας και το πολιτικό προσωπικό της περιοχής ίσως γίνει στις 2 ή 3 Ιουλίου – Τι αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου (Βίντεο)

24 Ιουνίου 2025
11:17

Λόγω των γεγονότων στην Μέση Ανατολή η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας και το πολιτικό προσωπικό της περιοχής ίσως γίνει στις 2 ή 3 Ιουλίου. Τι αναφέρει, με συνέντευξή της στο West η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου.

4 σχόλια

  • Μετά είναι τα μπάνια του λαού, μετά είναι τα μπάνια και οι άδειες των Δημάρχων, μετά θα βρέχει και έχει πυρκαγιές κ.ο.κ.

  • Ναί τό ξέρουμε, πώς δέν τό ξέρουμε ότι έχει αυξημένο ενδιαφέρον ο κ.Πρωθυπουργός γιά τήν Δυτική Μακεδονία. Κοιμάται καί ξυπνάει έχοντας στό μυαλό του τούς κατοίκους τής Δυτικής Μακεδονίας!!

  • Ε όσο να πεις από τον κουλη κρέμονται όλοι για το τι θα γίνει με το Ιράν , το Ισραήλ και τον βομβαρδισμό της βάσης των ΗΠΑ στο καταρ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι