Με την εκδήλωση «Τα παιδιά βάζουν ποδιά και σκούφο μαζί με το σεφ Χρήστο Γανίτη», ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στα Κοίλα Κοζάνης, σήμερα Σάββατο 07/10 στο πλαίσιο της Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας. Ο σεφ Χρήστος Γανίτης ετοίμασε μπουγάτσα μαζί με τους μικρούς φίλους που φόρεσαν ποδιές και περιηγηθήκαν στην τοπική κουζίνα μέσα από γευσιγνωστικές εμπειρίες. Γνώρισαν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας, κατασκεύασαν χαρούμενες φατσούλες με λαχανικά και γεύτηκαν ένα υγιεινό πρωινό με γαλακτοκομικά προϊόντα από το «Πρώτο Χέρι». Το απόγευμα μετά τα εγκαίνια που θα γίνουν στο εκθεσιακό χώρο στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση: «Γεύσεις του τόπου μου στην ταβέρνα της πλατείας από το σεφ Θεόδωρο Καραθανάση» (19:30-21:30). Στην παραδοσιακή ταβέρνα τοπικοί σεφ ετοιμάζουν δείπνο στους επισκέπτες με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον Άρη Παυλίδη και τον Κώστα Χόντο.
Θανάσης Τέγος