prwtoselida


       

kozan.gr: “Μεγάλο σκάνδαλο η υπόθεση στον ΟΠΕΚΕΠΕ”, λέει ο Γ. Κασαπίδης – Δεν είναι ευχαριστημένος αλλά δε φεύγει από τη ΝΔ – Νιώθει ενεργός και θέλει ακόμη να παραμείνει δραστήριος πολιτικά (Βίντεο)

1 Ιουλίου 2025
19:27

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, μίλησε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel για το παρόν και το μέλλον του, τα πεπραγμένα της διοίκησής του, την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση  της ΝΔ – στην οποία ανήκει – την κόντρα του με τον Πασχάλη Χαρούμενο αλλά και για το πάθος του για τη μελισσοκομία και τη γεωργία.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος. Και το λέω με απόλυτη συνείδηση.  Έγιναν λάθη. Όπως στον πρωτογενή τομέα. Δεν υπάρχει σχέδιο για την ύπαιθρο. Το 50% της χώρας είναι αγροτική γη. Όμως όλοι, όλες οι κυβερνήσεις, απέτυχαν να βάλουν ένα σοβαρό σχέδιο. Κι αυτή η κυβέρνηση. Δεν εξαιρείται. Ποιος ωφελείται από αυτό; Σίγουρα όχι οι παραγωγοί. Δείτε τι έγινε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έγινε ένα πράγμα απερίγραπτο. Ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι, οικογένειες, αγρότες. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.», ανέφερε σχολιάζοντας θέματα επικαιρότητας, ενώ υπερασπιζόμενος το έργο του ως Περιφερειάρχης είπε: «Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, δεν χάσαμε ούτε ένα ευρώ. Ολοκληρώσαμε τα έργα του προηγούμενου ΠΕΠ. Τα έργα τα είδαν οι πολίτες. Δρόμοι, κόμβοι, αγροτικοί δρόμοι, αρδευτικά, το πανεπιστήμιο. Πήραμε νέα χρηματοδότηση. Εγκρίναμε πρώτοι το νέο ΠΕΠ. Και εγκρίθηκε και το Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης – πρώτο στην Ευρώπη. Αυτά είναι παρακαταθήκες.»

Στην ερώτηση αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης απάντησε:  «Εγώ αυτό που σας λέω είναι ότι θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό, πολιτικό και δραστήριο για τα συμφέροντα της πατρίδας μας, της Περιφέρειας μας, του Νομού Κοζάνης. Και έτσι θέλω να παραμείνω όσο ακόμα μου δίνει γη ο Θεός και όρεξη και διάθεση να προσφέρω στον τόπο και μάλιστα με διάθεση θυσιαστικής προσφοράς.»

kozan.gr

8 σχόλια

  • Θέλει να βάλει για βουλευτής τώρα, την προηγούμενη φορά είπε θα ξαναβάλει για περιφερειάρχης ακόμα και ανεξάρτητος . Τώρα είδε τα σκούρα και θα θέλει τίποτα βουλευτιλίκια….

  • αντε ταισε καμια κοτα σε κανενα κηπακο και κατσε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας που σε κλεισαμε.

    • Εσύ κούρασες όλο το ίδιο σχόλιο κάθε φορά.
      Τις κότες κ τα πρόβατα τα δηλωναν οι κολλητοί σου στο κόμμα

    • Βρε αγράμματε και άσχετε,δεν μπορείς να γράψεις κατι άλλο;έχεις σχεδόν δύο χρόνια γράφεις το ίδιο σχόλιο,δεν καταλαβαίνεις πως πληρώνεσαι τζάμπα και θα σου κόψουν το επιμίσθιο;Πάρε και ένα εύγε, γιατί το αξιζεις πραγματικά ως πρωταθλητής των σχολίων.Έρχεσαι πρώτος με το ίδιο σχόλιο για 2 χρόνια.Και το βραβείο σου:Ντου άρα λύκους κακός.

  • Γιώργο σε έφαγε ο Αμανατίδης τώρα που είσαι εκτός κάτσε εκεί με την φίλη μου την ζιμπ για αντιπολίτευση είσαι καλός

  • Δεν βαρέθηκες να σε ταιζουμε από τον κρατικό κουμπαρά και θες να ξανά κατέβεις βουλευτής.. έλεος σε έχουμε φάει στην μάπα 30 χρόνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι