prwtoselida


       

Κοζάνη: Τραυματισμός 18χρονου με αιχμηρό αντικείμενο – Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

5 Ιουλίου 2025
17:32
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν χθες (04-07-2025), τις βραδινές ώρες, στην πόλη της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, δυο 18χρονοι αλλοδαποί, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (04-07-2025) τις απογευματινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, 18χρονος αλλοδαπός απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο έτερο 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος με τη σειρά του τον τραυμάτισε στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο, λόγω προσωπικών διαφορών που υπήρχαν μεταξύ τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι