prwtoselida


       

kozan.gr: Eoρδαία: Ενώ αναζητείται λύση, οι εμφανίσεις αρκούδων συνεχίζονται – Νέα παρουσία μέσα στον Φούφα Εορδαίας (Φωτογραφία)

7 Ιουλίου 2025
00:04
Κανένα σχόλιο

Την ώρα που οι αρμόδιες αρχές αναζητούν λύση για την αυξανόμενη παρουσία αρκούδων σε κατοικημένες περιοχές της Eορδαίας, οι εμφανίσεις των ζώων δεν σταματούν. Το βράδυ της Κυριακής 6 Ιουλίου, μία ακόμη αρκούδα εντοπίστηκε μέσα στον οικισμό του Φούφα, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους. Να σημειώσουμε πως στη σύσκεψη των Προέδρων στην Κοινότητα Αναρράχης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/7, έγινε γνωστό από το Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά μια σημαντική εξέλιξη  καθώς για πρώτη φορά ζητείται, από αρμόδια υπηρεσία, έγκριση απομάκρυνσης των αρκούδων, που εμφανίζονται εντός οικισμών του Δήμου Εορδαίας, ( διαβάστε σχετικά εδώ όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ του kozan.gr)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι