prwtoselida


       

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ανακοίνωση για τη φωτιά στη ΖΕΠ Κοζάνης – Αύριο, το Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά

7 Ιουλίου 2025
19:16
Κανένα σχόλιο

 

Σχετικά με τη σημερινή φωτιά στην περιοχή της ΖΕΠ Κοζάνης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν έγκαιρα και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς, καθώς η φωτιά πλησίασε τον περιβάλλοντα χώρο της Πανεπιστημιούπολης.

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική δημιουργήθηκαν αντιπυρικές ζώνες για την πρόληψη ενδεχόμενων αναζωπυρώσεων. Η κατάσταση έχει οριοθετηθεί και παραμένει υπό διαρκή παρακολούθηση.

Αύριο, το Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι