prwtoselida


       

kozan.gr: Πτολεμαίδα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.1 της κλίμακας Ρίχτερ, με μικρό εστιακό βάθος κι επίκεντρο κοντά στο “Κουρί”

13 Ιουλίου 2025
19:52
Κανένα σχόλιο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.1 της κλίμακας Ρίχτερ, με μικρό εστιακό βάθος (2 χλμ.) κι επίκεντρο κοντά στο “Κουρί” στην Πτολεμαίδα , σημειώθηκε στις 19:42 το απόγευμα της Κυριακής  13/7. Η σεισμική δόνηση αν και μικρού μεγέθους λόγω του χαμηλού εστιακού βάθος, μόλις 2χλμ, έγινε ιδιαίτερα αισθητή. Είχε προηγηθεί – λίγο νωρίτερα – κι ένας ακόμη μικρότερος, μεγέθους 2,1 R αλλά και πάλι μικρού εστιακού βάθους 2χλμ.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι