kozan.gr: Συνάντηση της Διοικήτριας του Μαμάτσειου Ευτυχίας Καπάτου με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χάρη Τσεβεκίδη

23 Ιουλίου 2025
10:08

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο», Χάρη Τσεβεκίδη, είχε η Διοικήτρια του νοσοκομείου, Ευτυχία Καπάτου, την Τρίτη 22 Ιουλίου 2025. Όπως σημειώνει η ίδια:  «Η διττή του ιδιότητα [Ιατρικού Συλλόγου & Δ.Σ.] εξασφαλίζει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση τόσο τις κλινικές ανάγκες όσο και τη διοικητική βιωσιμότητα, με κύριο πάντα γνώμονα την προάσπιση της δωρεάν δημόσιας υγείας αλλά και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες!»

Και καταλήγει με το μήνυμα:  «Μαζί όλοι για το κοινό καλό!»

5 σχόλια

  • απο συναντησεις και φιεστες ολα πανε καλα και χορτασαμε….ομως σημερινα δημοσιευματα με σορο νεκρης γυναικας που αφεθηκε εκτος κρυοθαλαμου…ουτε λογος για ευθυνες!!! παραιτηθειτε ολοι σας!!!

    • Eίναι γιατρός ρε νούμερο. Φτάνει. Αλλά λογικό θα μου πεις αν είσαι κομμουνι να κανεις τέτοιες ανόητες ερωτήσεις

      • Βρε απίθανε,ξέρω πως είναι γιατρός, αλλά ρωτώ πού υπηρετεί,στον ιδιωτικό τομέα η στον κρατικό;Κι αυτό είναι κκε;Σύνελθε!Μήπως πρέπει να εξεταστείς από ειδικό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι