Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί στην Αιανή η πλήρωση δοχείων σίτισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τροφοδοτηθουν και τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κοζάνης.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τροφοδοτηθουν και τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κοζάνης.
Μπράβο!!!
Οι κύριοι στις φωτογραφίες τι ρόλο παίζουν;
Πονηρέ ανώνυμε…… οι κύριοι στις φωτογραφίες παίζουν σπουδαίο ρόλο. Προσφέρουν έργο για να έχουν να φάνε τα αδέσποτα σκυλιά και φροντίζουν για τις στειρώσεις και την υγεία τους . Αφήνουν το αραλίκι και τις εξυπνάδες του πληκτρολογίου και τρέχουν, κινητοποιούν υπηρεσίες και συμπολίτες, γιατί αυτοί έχουν και ανθρωπιά. …..ειδικά ο φιλόλογος καθηγητής ο Γιώργος ο Φτάκας ( με το καπέλο) είναι η ψυχή της προσπάθειας αυτής στην Αιανή. Στηρίζουμε και υποκλινόμαστε στο έργο του. Κατάλαβες τι ρόλο παίζουν; Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί . Σεβασμός λοιπόν και κατά μέρος οι πονηριές.
Μπράβο κ. Παπαδόπουλε, επιτέλους στοχευμενες κινήσεις όχι όπως παλιά μοίραζαν απρόσκοπα τροφές στους δικούς τους, ετσι μόνο στα αδέσποτα, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ελπίζω νασυνεχίσετε και στα άλλα χωριά
Ο δήμος Κοζάνης πρέπει να βγάλει διαγωνισμό για πρόσληψη φωτογράφων.
Φτάσαμε στο σημείο να φωτογραφίζονται με ταιστρες άλλο τι θα δούμε άντε να περάσουν αυτά τα χαμένα χρόνια.
Ανίκανος Παπαδόπουλε.
Μην γκρινιαζετε μετα οταν γεμιζει ο τοπος με αδεσποτα. Ο Δημος πληρωνεται απο προγραμματα για την περισυλλογη και συντηρηση των αδεσποτων
Πληρώνεται για την περισυλλογή και την επανένταξη. Ποια συντήρηση; Στο καταφύγιο 35 κελλιά για ειδικές περιπτώσεις μόνο υπάρχουν, άσχετε συκοφάντη.