Εορδαία: Μείωσαν τις τιμές και γέμισαν τα ξενοδοχεία

3 Ιανουαρίου 2017
09:49

Στη μείωση των τιμών προέβησαν οι ιδιοκτήτες  μικρών και μεγάλων Ξενοδοχειακών μονάδων της Εορδαίας, με αποτέλεσμα, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  να σημειωθεί πληρότητα στα καταλύματα  που κυμάνθηκε από 80 έως 100%, ενώ, στα ίδια επίπεδα, αναμένεται να διαμορφωθεί η κίνηση και για το τριήμερο των Θεοφανείων. Οι επισκέπτες, ήταν από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, κύρια από τη Θεσσαλονίκη, λιγότεροι από την Αθήνα και τη Νότια Ελλάδα, ενώ,  συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, η καταναλωτική τους δύναμη ήταν περιορισμένη. Την δυνατότητα να καταστεί η ευρύτερη περιοχή της  Δυτικής  Μακεδονίας, προορισμός για την περίοδο του δωδεκαημέρου, μέσω της προβολής των τοπικών εθίμων, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των επισκεπτών, διερευνούν οι Ξενοδόχοι, και το επόμενο διάστημα αναμένεται σχετική πρωτοβουλία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

5 σχόλια

  • Μην ξεχνάτε τη συμβολή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαιδας σε αυτή την επιτυχία, καθώς σε όλη τη διάρκεια των εορτών φιλοξενεί πλήθος ομάδων και φυσικά αθλητών και προπονητών. Και ειναι μόλις η αρχή καθώς η συνέχεια ειναι ακόμα πιο δυνατή.

  • Μάλλον ήταν πολύ απελπισμένοι οι άνθρωποι.
    Υπό κανονικές συνθήκες, από Πτολεμαιδα δεν περνάς ούτε απ’ έξω. Όχι να πας και για τουρισμό.

      • πες μας εσυ τι εχεις να δειξεις ,να γελασουμε περισσοτερο…. διοτι το τιποτα απο το ….μαυρο καρβουνοχαλι εχει διαφορα μεγαλη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.