Σύλλογος «Ποντοκώμη 1923» – Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας – Ουδεμία σχέση έχουμε με τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

20 Αυγούστου 2025
21:57
Κανένα σχόλιο

Επειδή ο σύλλογος μας «Ποντοκώμη 1923» έγινε δέκτης οχλήσεων, όσο αναφορά ζητήματα επιστροφής χρημάτων του αντιτίμου του εισιτηρίου, εξαιτίας της διακοπής της συναυλίας της Μελίνας Ασλανίδου στο ανοιχτό θέατρο Ποντοκώμης «Μίκης Θεοδωράκης» στις 19/8/2025, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο θέατρο χρησιμοποιείται και από άλλους φορείς για εκδηλώσεις.

Τέλος να πούμε ότι η μοναδική συναυλία που διοργανώσαμε, ήταν αυτή του Αλκίνοου Ιωαννίδη την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2025 και δεν έχουμε προγραμματισμό για άλλη συναυλία φέτος το καλοκαίρι.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ποντοκώμη 1923»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι