Με όλο το σεβασμό..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
Αφού επιτρέπουμε σε άλλους που μας κυβερνούν και αποδεδειγμένα έχουν συμφέροντα, ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Κριτική εκ του ασφαλούς και από τον καναπέ,για όλους και για όλα .
Συμμετοχή στην συγκέντρωση ενάντια στην καύση σκουπιδιών δεν συμμετέχουμε, ακόμα και οι εκπρόσωποι μας στα δημοτικά συμβούλια που πήραμε αρνητική απόφαση, για να μην έρθουμε σε αντίθεση με τον κομματικό μας φορέα. Άλλοι είχαν πιο σοβαρή ενασχόληση κλπ…. Και το σύστημα καλά πορεύεται.
Γιατί είναι βέβαιο πως μετά τό κλείσιμο των ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ και την υπανάπτυξη, θα γίνουμε ο σκουπιδότοπος της χώρας εάν δεν αντιδράσουμε .
Γιατί μετά 6 χρόνια καμία σοβαρή επένδυση δεν έγινε στην περιοχή μας.
Γιατί θα γίνουμε η περιοχή των συνταξιούχων.
Γιατί τα λαμόγια καταστρέφουν ακόμα και τον πρωτογενή τομέα ΟΠΕΚΕΠΕ.
Γιατί, τσαλακωσαμε τα όνειρα των παιδιών μας για μια καλύτερη κοινωνία .
Γιατί δείχνουμε απαράδεκτη ΑΝΟΧΗ!!!
Γι’αυτό θέλω να τα έχω καλά με την συνείδηση μου, να κοιμάμαι ήσυχα!!!
τι να το κάνουμε τα σκουπίδια, εργατοπατερα εσείς όλοι οι συγκεντρωσιαρχες τι προτείνετε;;
Σωπα ρε Καραβασιλη. Ποιος είσαι εσύ που έχεις το μονοπώλιο ποτέ ποιοι που θα διαμαρτυρονται και θα επαναστατούν.μονο με τον δικό σου τρόπο. Που ήσουν εσύ σε.κατι άλλους αγώνες οταν ήσουν κυβερνητικός συνδιαλιστης. Μη θυμηθούμε τωρα τον τότε αγώνα σας….στην Αθήνα.
Οι εκπρόσωποι των κατοίκων της Εορδαίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των κοινωτήτων, θα έπρεπε να είναι σύσσωμοι στη συγκέντρωση, καθώς η καύση θα γίνεται στην 5η μονάδα η οποία βρίσκεται δίπλα στις κοινότητες Καρυοχωρίου, Σπηλιάς και Αγίου Χριστοφόρου.
Όμως πολλά από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ανήκουν στη Νεα Δημοκρατία και γνωρίζουν πολύ καλά πως η καύση έρχεται με οδηγίες και αποφάσεις του Μαξίμου και προσωπικά του Μητσοτάκη, ο οποίος παρίστανε τον οικολόγο όταν αντικατέστησε την καύση λιγνίτη με καύση φυσικού αερίου αλλά τώρα προκρίνει την καύση σκουπιδιών η οποία παράγει, μεταξύ άλλων, και διοξείδιο του άνθρακα το οποίο η ΕΕ προσπαθεί να περιορίσει.
Περίεργη είναι πάντως η σιωπή και η μη συμμετοχή στη συγκέντρωση του Δημάρχου και των προέδρων των κοινοτήτων Καρυοχωρίου και Αγίου Χριστοφόρου παρότι βρίσκονται μια ανάσα από το χώρο συγκέντρωσης και καύσης σκουπιδιών.
Δε θέλουν να στεναχωρήσουν το κόμμα (για ευνόητους λόγους) αλλά όταν σου φέρνουν τα σκουπίδια στην πόρτα σου πρέπει να αντιδράσεις.
Όχι στην καύση σκουπιδιών μολύνει το περιβάλλον…
ναι στην καύση λιγνίτη δε μολυνει…
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας όταν ψηφίζουμε εσένα και τον Πλακετά, για δημοτική αρχή. Διώξατε όλον τον κόσμο από την πόλη, την οποία καταντήσατε χωριό σε μόλις 2 θητείες. Δεν είστε ικανοί να διατυπώσετε ούτε μία αναπτυξιακή ιδέα έστω στα χαρτιά. Ούτε αυτό δεν έχετε φαντασία να κάνετε. Μαζί με αυτούς που καταδικάσατε είμαι και εγώ που ευτυχώς έφυγα για τα ξένα. Λυπάμαι για την κατάντια της πόλης μας. Όταν ολοκληρώσετε και την δεύτερη θητεία σας, η ιστορία θα γράψει ότι επί ημερών σας η Πτολεμαϊδα, αλλά και η Κοζάνη (με τους δικούς τους ανίκανους πολιτικάντηδες), μετασχηματίστηκαν σε δύο μεγάλα χωριά, χωρίς παρόν αλλά κυρίως χωρίς μέλλον. Καμία αυτοκριτική δεν άκουσα να κάνεις εσύ, η Δημαρχάρα μας και η λοιπή συνομοταξία σας. Ντροπή για τα νέα παιδιά που καταδικάσατε να διαμένουν σε έναν τόπο χωρίς μέλλον και χωρίς προοπτική. Ντροπή και για τα λαμόγια ψηφοφόρους σας που για ένα πρόσκαιρο βόλεμα σας ξαναψήφισαν με ποσοστό άνω του 80%. Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά φεύγεις για να σωθείς, καθώς η κοινωνία είναι άρρωστη και δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό. Θα αλλάξει μόνο όταν θα υπάρξει απόλυτη καταστροφή και ίσως τότε αφυπνιστούν οι ελληνόφωνοι κομματικοί στρατοί σας.
Για άλλη μια φορά σχολιάζει χωρίς να έχει το δικαίωμα!!!!
Ο Καραβασιλης τι είσαι ο αδέκαστος ;
Ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να παραστεί σε διαμαρτυρία δεν θα το κρίνεις εσυ !!!