Η Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας ξεκινά με τον αντιδήμαρχο Εορδαίας Δημήτρη Ορφανίδη να τονίζει τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν φέτος στον χώρο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τοποθέτηση των πάγκων και των καντινών έχει αναδιαμορφωθεί, ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη ροή επισκεπτών και εκθετών. Για πρώτη φορά, συμμετέχει η Λέσχη Αυτοκινήτου, με τα οχήματά της να εκτίθενται στον χώρο της εμποροπανήγυρης.
Παράλληλα, αύριο το βράδυ ξεκινούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα λάβουν μέρος 7 έως 8 πολιτιστικοί σύλλογοι. «Η εξέδρα είναι έτοιμη και λειτουργούμε κανονικά», ανέφερε ο κ. Ορφανίδης, υπογραμμίζοντας πως η συμμετοχή των εκθετών ξεπερνά ήδη το 90%, με στόχο να αγγίξει το 100%.
Όπως σημείωσε, φέτος παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον: «Έχουμε αυτή τη στιγμή πάνω από 50 εκθέτες. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι αρκετοί ζητούν περισσότερους πάγκους σε σχέση με πέρσι. Για παράδειγμα, ενώ πέρσι έπαιρναν 2-3, φέτος φτάνουν τους 3-4».
Η εμποροπανήγυρη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την επόμενη Τετάρτη, με τους διοργανωτές να ευελπιστούν σε καλοκαιρία και μαζική προσέλευση επισκεπτών.