prwtoselida


,/a>        

Yποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

15 Σεπτεμβρίου 2025
12:38
Κανένα σχόλιο

Με κάθε επισημότητα και Θρησκευτική ευλάβεια την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου στον ισόγειο χώρο του Νοσοκομείου προς ευλογία και προσκύνηση των ασθενών και των εργαζομένων. Την τιμία Κάρα θα κομίσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμφιπόλεως κ.κ. Χριστοφόρος. Όπως είναι γνωστό ο Άγιος Παρθένιος είναι προστάτης των καρκινοπαθών ενώ το λείψανο θα παραμείνει για προσκύνημα περί τη μία ώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι