,/a>        

Γ. Αμανατίδης (Περιφερειάρχης):  Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο μεγαλύτερος διαχρονικά Έλληνας αθλητής – Οι τραυματισμοί και οι άτυχες στιγμές είναι για όλους

17 Σεπτεμβρίου 2025
16:04
Κανένα σχόλιο

 Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο μεγαλύτερος διαχρονικά Έλληνας αθλητής.

Οι τραυματισμοί και οι άτυχες στιγμές είναι για όλους, ακόμη και για τους πρωταθλητές όπως αποδείχθηκε σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Τόκιο.
Πίσω από κάθε συμμετοχή του σε έναν μεγάλο τελικό, βρίσκεται η επίπονη προσπάθεια και οι προσωπικές θυσίες του σπουδαίου Γρεβενιώτη πρωταθλητή.
Θα είναι πάντα έμπνευση και παράδειγμα για όλους.
Kαλή δύναμη Μίλτο και καλή συνέχεια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι