Στο πρόγραμμα ¨Σχολικός Αθλητισμός και Ενεργός Πολίτης¨ συμμετείχε το τμήμα Διατροφής–Διαιτολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ¨Μαμάτσειο¨

16 Οκτωβρίου 2025
12:58
Κανένα σχόλιο

Το τμήμα Διατροφής–Διαιτολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ¨Μαμάτσειο¨ με αφορμή την 16η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, συμμετείχε στο πρόγραμμα ¨Σχολικός Αθλητισμός και Ενεργός Πολίτης¨, που διοργάνωσε το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Erasmus μαθητών και εκπαιδευτικών από τη Σλοβακία και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο χώρο του σχολείου. Οι βιωματικές δράσεις – παρεμβάσεις αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του μαθητικού πληθυσμού μεταξύ άλλων και σε θέματα υγιεινής διατροφής.

Η σωστή διατροφή βασίζεται στην ισορροπία, το μέτρο, την ποικιλία και την ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε, και μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

Προσέχουμε για να έχουμε ένα γερό, υγιές σώμα!

Ευτυχία Π. Καπάτου, Διοικήτρια και

Γαλογαύρου Μαρία, Π.Ε. Διαιτολογίας του Γ.Ν. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι