kozan.gr: Εκπαιδεύοντας την εστίαση: Οίνος και γαστρονομία στο επίκεντρο της Δυτικής Μακεδονίας – Η νέα δράση από την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος (Φωτογραφίες)

22 Οκτωβρίου 2025
11:05

Μια ιδιαίτερη δράση που ενώνει τη γεύση με τη γνώση ξεκίνησε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ, εκπαιδεύει επαγγελματίες της εστίασης μέσα από γαστροοινικές δοκιμές που αναδεικνύουν τον πλούτο και τη μοναδικότητα της τοπικής παραγωγής. Από την Εορδαία, την Κοζάνη και τη Φλώρινα μέχρι το Βόιο, τα Γρεβενά και την Καστοριά, τα κρασιά της Περιφέρειας συναντούν τον Μπάτζο, τα Γιαπράκια, το Τουλουμίσιο, το πρόβειο Παλιό και το Ζυγούρι με πράσο, σε μια αρμονία γεύσεων που μιλάει τη γλώσσα του τόπου μας.

7 σχόλια

Γράψτε απάντηση στο Ανώνυμος Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι