Μια ιδιαίτερη δράση που ενώνει τη γεύση με τη γνώση ξεκίνησε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ, εκπαιδεύει επαγγελματίες της εστίασης μέσα από γαστροοινικές δοκιμές που αναδεικνύουν τον πλούτο και τη μοναδικότητα της τοπικής παραγωγής. Από την Εορδαία, την Κοζάνη και τη Φλώρινα μέχρι το Βόιο, τα Γρεβενά και την Καστοριά, τα κρασιά της Περιφέρειας συναντούν τον Μπάτζο, τα Γιαπράκια, το Τουλουμίσιο, το πρόβειο Παλιό και το Ζυγούρι με πράσο, σε μια αρμονία γεύσεων που μιλάει τη γλώσσα του τόπου μας.
Η ΑΝΚΟ τι ξέρει από ντόπια μαγειρική;; έχει μάγειρες η ΑΝΚΟ;;
Υπάρχουν και προγράμματα που διαχειρίζεται η ΑΝΚΟ και μπορούν να χρηματοδοτήσουν τέτοιες δράσεις. Ρώτα αν δεν ξερεις ..μη γράφεις για να γράφεις!
Συγχαρητήρια και για αυτή τη στοχευμένη στρατηγική δράση σας!!!!
bravo !
Έλα ρε παιδιά, κάνετε τόσο ωραία πράγματα και εμάς δεν μας καλείτε;;;
Ζηλεύω!
Πολύ όμορφος χώρος και τα προϊόντα τοπικά και μοναδικά. Μπράβο!
Φθηνή κόπια…
πως τους πετσοκοψατε ετσι