Ευχαριστήριο της Στέγης Παιδιού Κοζάνης “ο Άγιος Στυλιανός” για την εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή

22 Οκτωβρίου 2025
11:45
Κανένα σχόλιο
Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου,  Παγκόσμια Ημέρα  Επανεκκίνησης της Καρδιάς,   στη Στέγη Παιδιού Κοζάνης ο Άγιος Στυλιανός  παρουσία πλήθους  ατόμων  πραγματοποιήθηκε  εκπαίδευση για την ευαισθητοποίηση αλλά και άμεση εφαρμογή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης   (ΚΑΡΠΑ) και χρήση   Αυτόματου  Εξωτερικού  Απινιδωτή.
   Η  εκπαίδευση  πραγματοποιήθηκε από επαγγελματίες  του χώρου της Υγείας του ΕΚΑΒ  και συγκεκριμένα από τους κ. Γεώργιο  Μπλιάγκο   και  Ευάγγελο Τουρτούρα  οι οποίοι με καταπληκτικό τρόπο , με άριστη μεταδοτικότητα και παραστατικότητα μας μετέδωσαν τις  γνώσεις για τις πρώτες βοήθειες . Τους ευχαριστούμε  από τα βάθη της καρδιάς μας και  ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει στους ίδιους και τις οικογένειές τους  υγεία και κάθε ευλογία.
                               Το Διοικητικό Συμβούλιο
                 Της Στέγης Παιδιού Κοζάνης ο Άγιος Στυλιανός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι