Μια ανθρώπινη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025, έξω από το Ταχυδρομείο Σερβίων. Αφορμή στάθηκαν οι εξελίξεις που απασχολούν τον τόπο, καθώς οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις για το μέλλον του Ταχυδρομείου, το οποίο έχει λάβει τρίμηνη παράταση λειτουργίας, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.
Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη, με τον κόσμο να εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον της περιοχής. Η πιθανή απώλεια βασικών υπηρεσιών δεν είναι απλώς ένα διοικητικό ζήτημα, αλλά πλήγμα στην καθημερινότητα, στην αίσθηση ασφάλειας και στη συνέχεια της ζωής του δήμου μας.
Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι κομμάτων, στέλνοντας όλοι μαζί ένα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας.
Η σημερινή κίνηση δεν ήταν μια απλή διαμαρτυρία, αλλά μια έκφραση φροντίδας για τον τόπο. Ένα κάλεσμα να μη σβήσει ο δήμος Σερβίων, να μην αφεθεί στη φθορά και στην αδιαφορία. Γιατί κάθε υπηρεσία που χάνεται, αφαιρεί ένα κομμάτι ζωής από μια ολόκληρη κοινωνία.











































































