Ημερίδα με θέμα: «Υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω Τραπεζικών Υπηρεσιών», τη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, και ώρα 18:00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη

7 Νοεμβρίου 2025
08:46
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της περιοχής μας, το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την EUROBANK διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω Τραπεζικών Υπηρεσιών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, και ώρα 18:00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δαβάκη 9)

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, εξειδικευμένα στελέχη του Bussines Banking της Eurobank – και του  κατάστημα Κοζάνης θα παρουσιάσουν χρήσιμες πληροφορίες και λύσεις σχετικά με:

  • Χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα στήριξης ΜμΕ
  • Διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων
  • Λύσεις για τη διαχείριση της καθημερινότητας των επιχειρήσεων, όπως υπηρεσίες εισπράξεων, πληρωμών και διαχείρισης ρευστότητας

Η ημερίδα στοχεύει στην ουσιαστική ενημέρωση και υποστήριξη των επιχειρήσεων της Κοζάνης, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και ανοιχτό διάλογο με τα τραπεζικά στελέχη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι