kozan.gr: Διακοπή ρεύματος στην Πτολεμαΐδα – Χωρίς ρεύμα δύο υποσταθμοί της πόλης – Αναμένεται πλήρης αποκατάσταση σε μία ώρα

9 Νοεμβρίου 2025
22:24
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο μετά τις 21:40 το βράδυ της Κυριακής 9/11 σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στην Πτολεμαΐδα, με περίπου το ένα τρίτο της πόλης να μένει χωρίς ηλεκτροδότηση για περίπου 20 λεπτά.

Δύο υποσταθμοί της πόλης παραμένουν εκτός λειτουργίας, ενώ η πλήρης αποκατάσταση του ρεύματος αναμένεται μέσα στην επόμενη ώρα.

Η βλάβη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, αποδίδεται σε πρόβλημα που προκλήθηκε από αλεξικέραυνο.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.