Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης

14 Νοεμβρίου 2025
10:41
Κανένα σχόλιο

 

Tην Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025, η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, πριν τον αγώνα της με την Εθνική Ομάδα της Κροατίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης.

Οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας μοίρασαν συλλεκτικά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς νοσηλευόμενους, προσφέροντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας. Η επίσκεψή τους γέμισε συγκίνηση και ενθουσιασμό τόσο τα παιδιά όσο και το προσωπικό της Κλινικής.

Την αποστολή εκ μέρους της Ομοσπονδίας και της Εθνικής Ομάδας αποτελούσαν οι:

  • Κωνσταντίνος Σβέρκουνος, Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας
  • Εβίνα Μάλτση, General Manager της Εθνικής Ομάδας
  • Δανάη Κωτσινά, CSR Coordinator
  • Οι αθλήτριες Σαμ Γαλανόπουλος και Λιλιάνα Καρακασίδου

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στην Ομάδα για την ευγενική τους πρωτοβουλία, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες τους, δηλώνοντας πως θα είμαστε πάντα ο «έκτος παίκτης» της Εθνικής μας!

 

Εκ της Διοικήσεως

του Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι