Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Χρυσαυγής – Τρίκορφου από τη Δ.Τ.Υ. Π.Ε. Κοζάνης, προϋπολογισμού 597.000€.
Υλοποιούνται χωματουργικές εργασίες και διανοίξεις ώστε να επιτευχθεί το κατάλληλο πλάτος καταστρώματος, θα διαμορφωθεί τάφρος για την απορροή των όμβριων υδάτων, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας, σήμανση και θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.
Βασικός σκοπός του έργου είναι η εξυπηρέτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής καθώς και η διευκόλυνση της πρόσβασης σε χωριά των Π.Ε. Γρεβενών και Π.Ε. Κοζάνης.


















































as ine kala h proedros tis xrysayghs kai to d.s toy syllogoy toy xorioy poy ekanan polles prospatheies na gini autos o dromos tous xrostame polla.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ .ΕΛΕΟΣ.ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ.