Επίσκεψη στη Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ» πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου 2025, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βιβλιοθήκης Γιάννη Ιωαννίδη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Κοβεντάρειο, συνομίλησαν με τον μαέστρο Γιάννη Κούκα αλλά και με όλους τους μουσικούς της ιστορικής μας μπάντας, ενόψει της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 στην Αίθουσα Τέχνης, στις 19:30 το απόγευμα.

















































Μετά την κατακραυγή για την στάση τους στα πολιτιστικά, προσπαθούν να “δείξουν ενδιαφέρον”.
Αν υπάρξει δημόσια κριτική για τις επιδόσεις τους σχετικά με τις άδειες των γηπέδων, μπορεί και να υπάρχει πιθανότητα να δώσουν -έστω- προσωρινές άδειες στα γήπεδα που τις στερούνται και από τη δική τους αδιαφορία.
Και τι αλλαξε για την Πανδωρα με τις δυο επισκεψεις στην αιθουσα που πλεον δεν χωραει η μπαντα να κανει προβα?
αυτο φυσικα δεν απασχολει κανεναν απο τους Γιαννηδες.
εφτιαξε η κακη ηχομονωση?
εγιναν στολες?
συντηρηθηκανε τα οργανα??
οπως κοπτονται για το Δηπεθε να ενδιαφερθουνε κ για την Πανδωρα
εμαθε κ ο Ιωαννιδης να πει για το ρεπερτοριο της Πανδωρας κ το εθεσε και σαν βασικη αρχη κιολας……μπαρουφες παλι
Κοκαλιαρη χαμπάρι δεν θα πάρεις όταν φτάσει η ώρα από την τριπλα του Γιαννάκη, εξάλλου είναι μαθημενος μαζί με τον άλλο έκαναν τα ίδια στον Λευτέρη