Απορία αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Γιατί αυτή η παράλειψη;” (Φωτογραφίες)

25 Νοεμβρίου 2025
13:51

Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία σχετικά με τις πρόσφατες παρεμβάσεις του Δήμου Κοζάνης στο πλαίσιο του έργου του open mall. Σε πολλά σημεία της πόλης έχουν κατασκευαστεί πολύ όμορφες και λειτουργικές διαβάσεις, που επιτρέπουν σε γονείς με καρότσια αλλά και σε άτομα με αναπηρία να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Ωστόσο, στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Παγούνη δεν υπάρχει αντίστοιχη διάβαση. Γιατί αυτή η παράλειψη;

 

2 σχόλια

  • Επιτελους καποιος το σχολίασε. Είναι προβληματικό το σημείο για κάποιον που κινείται ή κινεί κάποιον σε κάθισμα με ρόδες

  • Το απένατι πεζοδρόμιο έχει πολύ μικρό πλάτος και μεγάλο ύψος κρασπέδου…Δεν μπορεί να πάρει τις απαραίτητες κλισεις για να είναι σύμφωνο με τη νομοθεσία..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι