Δήλωση του Δημάρχου Βοΐου με αφορμή την έναρξη του 32ου τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι

4 Ιανουαρίου 2017
14:20

«Με αφορμή την έναρξη του 32ου τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» που θα διεξαχθεί από σήμερα Τρίτη 3 έως και την Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Τσοτυλίου, θέλω να καλωσορίσω τα μέλη της ομοσπονδίας και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και να τους ευχηθώ καλή διαμονή και καλή επιτυχία.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας να διοργανώνει μία τόσο σημαντική εκδήλωση που προάγει τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε την ΕΚΑΣΔΥΜ και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη βοήθειά τους και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση και να δώσει δυναμικό παρόν στους αγώνες. Καλή επιτυχία».

Ο Δήμαρχος Βοΐου

Δημήτριος Λαμπρόπουλος

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.