kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η συνάντηση Πλακεντά – Μαλούτα – Ποιοι ήταν μαζί του;

26 Νοεμβρίου 2025
09:43
Κανένα σχόλιο

Ένα ενδιαφέρον ραντεβού, αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, που πραγματοποιήθηκε προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας στο Δημαρχείο Εορδαίας. Ο Δήμαρχος Π. Πλακεντάς δέχτηκε στο γραφείο του τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, Λ. Μαλούτα, συνοδευόμενο από δύο ακόμη πρόσωπα. Αν ισχύει ότι αυτά τα δύο πρόσωπα ήταν όντως εκείνα που μας ανέφεραν (και κυρίως το ένα), τότε η συνάντηση αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον κι ανοίγει την πόρτα για διάφορους συνειρμούς και συμπεράσματα. Επειδή, όμως, η στήλη δεν μπορεί ακόμη να το επιβεβαιώσει απολύτως, κρατάει σημειώσεις, αλλά δεν γράφει ονόματα,  προς το παρόν. Θα επανέλθουμε. Το αντικείμενο της συζήτησης πάντως ήταν σαφές. Το Δρέπανο κι η μεγάλη λαϊκή συνέλευση της 14ης Δεκεμβρίου, όπου θα παρουσιαστούν οι δύο εναλλακτικές λύσεις για τη θέρμανση του οικισμού. Κι εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς, τι δουλειά έχει ο Δήμος Εορδαίας σε μια συζήτηση που αφορά μια κοινότητα του Δήμου Κοζάνης; Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, συνοπτικά (αναλυτικά εδώ σε ανάρτηση του kozan.gr) ότι ο Δήμος Εορδαίας έχει  εντάξει μελέτες επέκτασης της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας σε Κοινότητες του (Καρυοχώρι, Άγιο Χριστόφορο, Ανατολικό, Περδίκκα, Πεντάβρυσσο, Προάστιο, Ασβεστόπετρα και Άρδασσα), μέσω μιας πράξης σχεδόν 930.000€.  Κάπως έτσι, η επίσκεψη Μαλούτα μαζί με τα άλλα δύο πρόσωπα στο Δημαρχείο Εορδαίας είχε έναν πολύ πρακτικό στόχο να ενημερωθούν αναλυτικά για το αντικείμενο των μελετών, ώστε να δουν εάν και πώς θα μπορούσε μια αντίστοιχη λογική να «κουμπώσει» και στο Δρέπανο, ως εναλλακτικό σενάριο απέναντι στις αντλίες θερμότητας.

Η συνέχεια, όπως πάντα, περί των συνειρμών, εφόσον επιβεβαιωθεί το ένα εκ των δύο άλλων ονομάτων, τις επόμενες μέρες, στην «Χύτρα».

Η Χύτρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι