Σύσκεψη αγροτών απ όλη τη Δυτική Μακεδονία στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων, με στόχο τον πλήρη συντονισμό των ενεργειών και τον καθορισμό του τρόπου κινητοποίησης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι ότι το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου το μεσημέρι αγρότες από την Δυτική Μακεδονία με τα τρακτέρ τους θα συγκεντρωθούν στην Μπάρα Σιάτιστας στην Εγνατία Οδό, δημιουργώντας κοινό μπλόκο. Παρακολουθείστε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο την αρχή της σύσκεψης.































































Φουλ επιδότηση και μηδενική παραγωγή. Κατέστρεψαν την αγροτιά τόσα χρόνια σπαταλώντας τα δις των ευρωπαικών επιδοτήσεων και τώρα τους φταίει ο φούφουτος. Θα τους σώσει ο Μόσχος τώρα που κάνει καριέρα πολιτικού στις πλάτες τους. Αλλά δεν βαριέσαι. Ένας ακόμα παπάτζας στην περιοχή.
Εσύ στη θέση τους τι θα έκανες; θα έλεγες όχι στην επιδότηση; θα γύριζες πίσω τα χρήματα; Τράβα ρε ταλιμπάν, χορτάσαμε από εξυπνάδες, έξω από το χορό.
Αναρωτιέμαι τελικά τι είστε; Ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι του κράτους και εάν δεν πάρετε το μισθό σας δεν έχετε να φάτε…. Όπως εσείς λέτε. Οπότε σεβαστείτε και μη δαγκώνετε το χέρι που σας ταίζει ……Και μη ακούτε τις ΣΕΙΡΉΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΘΑΚΕΣ…. Γιατί τα Κάπιταλ κοντρόλ δεν είναι μακριά….ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ Πόσο βρίζατε τους δεητζηδες όταν κάνανε τα ίδια με εσάς…
Στις εκλογές του 2013 το 48% των αγροτών ψήφισε ΝΔ, και σε καλή μεριά να σας ευχηθώ.
Σου λεει ετσι κι αλλιως καθομαστε που καθομαστε στα καφενεια,δεν παμε να κανουμε κανενα μπλοκο να ταλαιπωρησουμε τον κοσμο! Παρεπιπτοντως εχθες συγγενικο μου προσωπο ηταν στην θεσσ/νικη για χημειοθεραπεια και επεστρεψε στην κοζανη μετα απο 4μιση ωρες!!!! Μετα να μην απορουν που η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ειναι απεναντι απο τους αγροτες!!!
εγώ ήξερα ότι ο Παντελής είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ και όχι αγρότης!!!!
ΕΣΕΊΣ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ.ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΊΑ. ΑΥΤΌ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΚΌΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΕΗ.
Καλά είναι όλα αυτά αλλά δυστυχώς χρήματα δεν υπάρχουν..στεναζει όλη η χώρα και το βιώνουμε όλοι μας..οι πολιτικοί τρώνε με χρυσά κουτάλια και σκορπαν το χρήμα όπου και όπως αυτοί θέλουν…μακάρι να βρουν το δίκιο τους
Φίλοι αγρότες, ο οχετός στα σχόλια του kozan από τις γαλάζιες ακρίδες ένα πράγμα πρέπει να σας κάνει να καταλάβετε. Ρίξτε τους πριν σας εξαφανίσουν. Και μην δω πάλι χειραψίες με τον Παπαδόπουλο γιατί θα σας δικάσω!!