Φλώρινα: Σημαντική εκδήλωση με θέμα: “Εθισμός και Αλληλοβοήθεια” την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου

3 Δεκεμβρίου 2025
14:32
Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στην αίθουσα Α2 του κτιρίου Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το Τμήμα Ψυχολογίας διοργανώνει, σε συνεργασία με τους Ναρκομανείς Ανώνυμους (Ν.Α.), μια εκδήλωση με θέμα τις ομάδες αυτοβοήθειας και ειδικότερα τη λειτουργία των ομάδων των Ανώνυμων Ναρκομανών (Ν.Α.).

Μέλη της ομάδας θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους ως ομότιμοι θεραπευτές και θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας και τη σημασία των ομάδων αυτοβοήθειας.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην εκδήλωση!

Περισσότερες πληροφορίες:
https://psy.uowm.gr/ekdilosi-ethismos-ke-allilovoithia/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι