Γ. Καραβασίλης: Αίτημα συζήτησης στήριξης των αγροκτηνοτροφικών κινητοποιήσεων

5 Δεκεμβρίου 2025
09:54
Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025, αφού είδα ότι δεν υπάρχει ως θέμα. Έθεσα αίτημα συζήτησης στήριξης του δικαίου αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Είναι αδιανόητο εμείς που προερχόμαστε από οικογένειες αγροτών και κτηνοτρόφων και εκπροσωπούμε δήμους στην πλειοψηφία τους αγροτικούς,να μην συμπαραστεκομαστε τον αγώνα τους.
Παράλληλα βλέπω ότι υπάρχει ως θέμα το κλείσιμο των δήμων όλης της χώρας με αίτημα της ΚΕΔΕ αφορά εκλογικό νόμο κλπ.
Και εδώ μας πρόλαβε η ΚΕΔΕ βέβαια για τα δικά της.
Είναι απαράδεκτο εδώ και 7 μήνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην περιοχή μας να έχουμε δώσει υπόμνημα συγκεκριμένο , για παράταση λειτουργίας των ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, για φορολογικά κίνητρα στην περιοχή μας, για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.
Η περιοχή μας ΕΡΗΜΩΝΕΙ η ανάπτυξη και η οικονομία έχει χτυπήσει κόκκινο και εμείς αρκουμαστε σε μικρές χρηματοδοτήσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων που ούτως άλλων θα αντλούσαν χρηματοδότηση .
Να έχουμε πάρει απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις και εμείς να κάνουμε πολιτική καλών σχέσεων με κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες εδώ και 7 μήνες, όταν η περιοχή μας βιώνει αυτά τα καυτά προβλήματα,ενώ για θέματα που αφορούν την εκλογική διαδικασία μας, αμέσως ενεργούμε ανάλογα. Αυτό βέβαια δεν αφορά το σύνολο των στελεχών της ΠΕΔ .

Ένα σχόλιο

  • Ναι αυτό περιμένουν οι αγρότες. Το ψήφισμα σου. Λες και δεν ειναι οι Δήμαρχοι μαζι τους. Φτάνει ο λαϊκισμός. Δεκαετία 80

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι