Εξόρμηση του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα 5: «Ξηλώνουν εξοπλισμό και τον στέλνουν στην Ουκρανία»

11 Δεκεμβρίου 2025
19:48

Η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ στα πλαίσια την εβδομάδας αντιιμπεριαλιστικής δράσης έκανε εξόρμηση στην πύλη του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για το ξήλωμα εξοπλισμού (μετασχηματιστές, πυκνωτές και άλλο υλικό) από τις λιγνιτικές μονάδες που έχουν αποσυρθεί από το δίκτυο και τα στέλνουν στην Ουκρανία εμπλέκοντας ακόμα περισσότερο τη χώρα μας στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Κατήγγειλαν επίσης τη στάση των τοπικών βουλευτών των αστικών κομμάτων, την περιφερειακή και τις δημοτικές αρχές, οι οποίοι διεκδικούν κομμάτι από την «πίτα» των πολεμικών κονδυλίων της ΕΕ για λογαριασμό επιχειρηματικών ομίλων, παρουσιάζοντάς το ως λύση για το λαό της περιοχής για να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ

 

14 σχόλια

  • Είναι απίστευτοι!!
    Δε ξέρεις ποιος είναι πιο γραφικός!! Αυτοί η παλιές πλέον μονάδες πίσω!!!
    Κάποια πορεία υπέρ της Ουκρανίας η κατά του φασίστα Πούτιν έκαναν;
    Απίστευτα υποκριτές κ δήθεν ανθρωπιστές!!

    • Το μυαλό σας μέχρι εκεί φτάνει να λεει ο καθενας τις μπουρδολογιεςτου … το να ξηλώνει εγκαταστάσεις που σε μια ενεργειακή κρίση η χώρα θα είναι σε ξύλο κρεμαμενη χωρίς να μπορεί να αξιοποίηση τον ορυκτό της πλούτο και να εμπλέκεται σε παιχνίδια χωρών χωρίς αυτή να έχει να κερδίσει τίποτα απολύτως απεναντίας να χάσει κιόλας και να μην ανοίγει ρουθουνι….και για ακόμα μια φορά το ΚΚΕ πρωτοπόρο αναδεικνύει το πρόβλημα αλλά όπως πάντα αγρών αγοράζετε…

      • Οι εγκαταστάσεις αυτές δεν χρησιμοποιούνται και όλοι ξέρουμε ότι αν δεν συντηρηθουν θα γίνουν παλιοσιδερα. Η καλύτερη επιλογή είναι να σταλούν στη Ουκρανία όπου πόλεις ολόκληρες μένουν χωρίς ρεύμα γιατί ο Πουτιν σας τους ρίχνει βόμβες.

        • Τα έχεις λίγο μπερδεμένα Πρώτα από όλα τον πουτιν δεν τον υποστηρίζει κάνεις κομμουνιστής το ότι είναι Ρώσος δεν λέει κάτι ίσα ίσα που ο πουτιν κυνηγάει κομμουνιστες στην Ρωσία την σημερινή ημέρα…. μετά τι ότι θα πρέπει να διεκδικησουμε την ασφάλεια τον εγκαταστάσεων είναι υποχρέωση μας οπότε ή αφελής είσαι με τα λεγόμενα σου ή υπερασπιζεσαι συνειδητά ξένα συμφέροντα οπότε επικίνδυνος για την χώρα

          • Χά χα κανένας κομμουνιστής δεν υποστηρίζει την Ρωσία λέει και το πανό γράφει ΚΚΕ χα χα χα

  • Εκτός από επικίνδυνοι ανθελληνες έχετε καταντήσει γραφικοί. Κυριολεκτικά τρεις κι ο κούκος.
    Ευτυχώς στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας η Ελλάδα ήταν με την σωστή πλευρά αλλιώς θα ειμασταν χειρότερα και από την Αλβανία.

    • Τελικά είχατε δίκιο τα σπίτια μας τα πήραν οι κομμουνιστές που γίναν σημιτοπασοκ και μπήκαν στην κυβέρνηση της πασοκικης δεξιάς.Οσο για τους σοβιετικούς μετασχηματιστές εργοστασίων λιγνίτη ΔΕΗ που γίναν επί Καραμανλή πάνε στον ζελεζνυ τζάμπα λόγω ότι ταιριάζουν στο σύστημα τους όπως και όλες οι νταλίκες που άδειασαν τις αποθήκες των βλημάτων πυροβολικού και ρουκετών ενώ οι Τούρκοι τίποτε δεν χάρισαν και περιμένουν το σκύψιμο στα τέσσερα .Οπως συνήθως δηλαδή ανηκομεν στη δύση και η δύση τα βρήκε με Πούτιν απλά εσείς δεν το ξέρετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι