prwtoselida


       

kozan.gr: ΔΕΥΑ Κοζάνης: Εγκρίθηκαν οι καταβολές για απαλλοτρίωση και δουλεία διόδου στο έργο για τη διασύνδεση των τηλεθερμάνσεων Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – Αμυνταίου

13 Δεκεμβρίου 2025
07:35
Κανένα σχόλιο

Tην έγκριση καταβολής αποζημίωσης συνολικού ύψους 59.295,14 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Κοζάνης, κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2025, στο κτίριο της επιχείρησης. Η απόφαση αφορά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και σύστασης δουλείας διόδου για τη διέλευση αγωγών του έργου με τίτλο «Διασύνδεση της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης με το Ενιαίο Διασυνδεδεμένο Σύστημα Τηλεθερμάνσεων Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – Αμυνταίου.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε:

  • η καταβολή ποσού 58.945,14 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ως αποζημίωση για τις ζώνες απαλλοτρίωσης και δουλείας, όπως αυτές καθορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 43/05.05.2025 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας,

  • καθώς και η καταβολή ποσού 350 ευρώ, που αφορά δικαστικά έξοδα της ίδιας απόφασης.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι