Ευχαριστίες του οικισμού Αγίας Μαγδαληνής προς τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον πρώην Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΜ

22 Δεκεμβρίου 2025
09:48
Κανένα σχόλιο

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Αμανατίδη,
στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Βύζα,
καθώς και στους εργαζόμενους του Γραφείου Τοπικού Πόρου,
για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον οικισμό Αγίας Μαγδαληνής.

Ο οικισμός μας υπάρχει εδώ και 35 χρόνια και δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’90 από τη Μονή Αναλήψεως Κοζάνης, με ισόγειες προκατασκευασμένες κατοικίες, προσφέροντας στέγη σε 50 άπορες οικογένειες που ήρθαν από την τέως Ε.Σ.Σ.Δ.

Η πρόσφατη συμβολή σας στην τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού στον οικισμό αποτελεί συνέχεια αυτής της μακράς πορείας προσφοράς και αλληλεγγύης και βελτιώνει ουσιαστικά την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Επίσης, ιδιαίτερη σημασία για εμάς έχει η δέσμευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας ότι θα αναζητηθεί τρόπος και λύση για την επισκευή του κατεστραμμένου δρόμου που οδηγεί στον οικισμό, ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί επί χρόνια τους κατοίκους και δυσχεραίνει την καθημερινή μετακίνηση. Η δέσμευση αυτή μας γεμίζει ελπίδα και εμπιστοσύνη.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και το ενδιαφέρον και ευχόμαστε κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Με εκτίμηση,
Οι κάτοικοι του οικισμού Αγίας Μαγδαληνής


Οι κάτοικοι του οικισμού Αγίας Μαγδαληνής εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον πρώην Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΜ  κύριο Συλλιρη Νικόλαο για την ουσιαστική, υπεύθυνη και καθοριστική συμβολή του στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον οικισμό μας.

Ιδιαίτερα, τον ευχαριστούμε για τη θεσμική του παρέμβαση και την προώθηση προς τον Υφυπουργό Ενέργειας του αιτήματος των κατοίκων για τη χορήγηση παράτασης στην Κατηγορία 5 αυθαιρέτων, στην οποία υπάγονται όλα τα κτίσματα του οικισμού Αγίας Μαγδαληνής. Η παρέμβασή του, στο πλαίσιο του ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ως θεσμοθετημένου συμβούλου της Πολιτείας, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και ενίσχυσε ουσιαστικά την προσπάθεια για μια δίκαιη και ρεαλιστική αντιμετώπιση ενός χρόνιου προβλήματος.

Παράλληλα, τον ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική του συνδρομή και στην υπόθεση του ηλεκτροφωτισμού του οικισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Η επιστημονική επάρκεια, η θεσμική υπευθυνότητα και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξε για την τοπική κοινωνία αποτελούν παράδειγμα ουσιαστικής προσφοράς.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Οι κάτοικοι του οικισμού Αγίας Μαγδαληνής

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι