Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, μέχρι το μεσημέρι της  Πέμπτης 15/1

15 Ιανουαρίου 2026
10:14
Κανένα σχόλιο

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς Μοναστηρίου, Πόντου, Στεργίου, Επισκόπου Ευγενίου, Αγράφων. Αχρίδος, Προφήτη Ηλία και Κίτσου Μακρή , ότι λόγω της διαρροής που προέκυψε επί της οδού Μοναστηρίου, σήμερα, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026, διακόπτεται προσωρινά η παροχή τηλεθέρμανσης προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την επισκευή της.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. φροντίζει ήδη για την αποκατάσταση της διαρροής, η οποία εκτιμάται πως θα επισκευαστεί μέχρι το μεσημέρι, σήμερα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι